Onze winkel is specifiek voor mensen met een inkomen op Bijstandsniveau
De winkel is dus alleen toegankelijk voor mensen met:

Bredapas
Bijstandsuitkering
Schuldhulpverlening of WSNP of Bewindvoering
Studenten (op vertoon van Studentenpas)

Ook mensen buiten Breda zijn welkom, maar moeten wel aan bovenstaande eisen voldoen.

Eenmalige registratie is verplicht

Neem uw Bredapas, bewijs van hulpverlening of studentenpas mee plus een ID. U kunt ook op uw bank app laten zien dat u een uitkering heeft van de gemeente waar u woont of de uitkerende instantie.

Familie/ Vrienden weekend

Elk laatste weekend van de maand hebben we Familie/Vrienden weekend. Dan mag een geregistreerde klant een introducé meenemen. De introducé mag geen witgoed of meubels kopen.

Korting

Elke maand hebben we 1 of 2 artikelgroepen in de 50% korting actie. Zie onze FACEBOOKPAGINA of WhatsApp groep App voor de maandelijkse acties. Daarbuiten geven wij geen korting op artikelen. Vraag er dus niet om.

Betalen kan via Pin of Cash

Kom met een smile en laat uw zorgen even thuis en geniet van de gezellige sfeer bij Stichting Help ons Helpen.
Wanneer u bij ons komt winkelen, neem de tijd, heb respect voor elkaar en elkaars spullen.
Onze vrijwilligers zijn er om u te helpen en te adviseren en om de orde te bewaren, zodat u rustig kunt winkelen.
Geef uw tas, rugzak of boodschappentas af bij de kassa. Wel zo relaxed winkelen. Maak gebruik van een mandje of trolley om uw boodschappen in te doen.
Voor de kinderen is er een duplotafel en het schommelpaard om mee en op te spelen. Het speelgoed in de winkel is voor de verkoop.
Voor de kinderen is er een duplotafel en het schommelpaard om mee en op te spelen. Het speelgoed in de winkel is voor de verkoop.
U kunt aan de grote tafel in de ontvangstruimte een kopje koffie, thee of chocomelk drinken. Kunt u meteen even bijpraten of uitrusten. In de winkel zelf mag geen drinken of eten of snoep genuttigd worden.
Laat de verpakkingen van de nieuwe artikelen dicht. Vraag een vrijwilliger het voor u open te maken, indien nodig.
Neem niet meer mee, dan echt nodig. Wij zijn een winkel van delen met elkaar! Let op de vermeldingen bij diverse afdelingen hoeveel u van een artikel mag aankopen.
De spullen worden bij de kassa netjes voor u ingepakt. Breekbare spullen worden apart in vloeipapier verpakt. Het is handig wanneer u van thuis een lege tas meeneemt om uw aangekochte spullen te vervoeren.
Big shoppers zijn tegen een vergoeding van 50 eurocent bij de kassa te verkrijgen. Bij boodschappen vanaf € 10,00 krijgt u een tasje/tas gratis.
Scroll to Top
× Heeft u vragen?