Indien u spullen wilt doneren, dan kunt u deze op onderstaande tijden bij ons inleveren aan de achterzijde van ons pand: Slingerweg 106. Even aanbellen en wij doen voor u open. Bij geen gehoor svp aanbellen om de hoek Gieterijstraat nr. 10.

Openingstijden afgifte spullen:

Dinsdagochtend van 10.00 -13.00 uur.
Vrijdagochtend tussen 10.00 – 13.00 uur
Zaterdagochtend tussen 10.00 – 13.00 uur —> Alleen na telefonisch overleg.

Wij zijn blij met alle nog goed bruikbare spullen (met uitzondering van gedateerde meubels) , mits zij SCHOON, HEEL en/of GOED WERKEND zijn.
Dit vanuit de filosofie dat onze cliënten vaak al een moeilijk leven achter zich hebben en recht hebben op een nieuwe start met schone, hele en mooie spullen. Op deze manier kunnen wij hen weer zelfrespect en zelfvertrouwen geven: “Ik ben het waard om mooie en schone spullen in mijn huis te zetten. Ik mag er ook netjes uitzien!”
Daarom nemen wij geen ‘opknappertjes’ aan. Omdat mensen niet over de middelen beschikken om meubels op te knappen. Ook is er vaak de motivatie nog niet om dat te doen.
Uw mooie spullen zijn van belang voor een nieuw sociaal, maatschappelijke begin van een ‘nieuw’ leven. Dankzij uw mooie spullen, durven mensen hun huis weer open te stellen voor familie, buren en vrienden. Door de mooie kinderkleding, worden kinderen weer geaccepteerd in hun klas of buurt.
Wat betreft kleding en textiel graag schoon/gewassen aanleveren.
Wij werken hard en geheel vrijwillig voor de stichting; gebruik ons dus niet als milieustraat.


Spullen doneren die u niet zelf kunt brengen:


Indien u grote spullen heeft, zoals meubels, die u niet zelf kunt brengen en u woont in de regio Breda, dan is het mogelijk deze op te laten halen. Dit doen we gratis, maar een donatie aan onze stichting is natuurlijk van harte welkom. Tenslotte besparen wij u een hoop tijd, werk, benzine en huur van boedelbak etc.
De ophaaldagen zijn dinsdag en zaterdag tussen 9.30 en 13.00 uur.
Kleinere meubels en grote hoeveelheden kleding kunnen in overleg ook op andere dagen opgehaald worden.
Voor spoedgevallen maken wij een uitzondering. Bijvoorbeeld bij overlijden.

Scroll to Top
× Heeft u vragen?