Menu
Hoe werken wij?

Kom met een smile en laat uw zorgen even thuis en geniet van de gezellige sfeer bij Stichting Help ons Helpen. Wanneer u bij ons komt winkelen, neem de tijd, heb respect voor elkaar en elkaars spullen.

 • Volg te allen tijde de aanwijzingen van de vrijwilligers op.
 • Wangedrag en agressief gedrag kan leiden tot uitzetting uit de winkel.
 • Het is niet toegestaan dat de kinderen het speelgoed uit de winkelstelling pakken om mee te spelen. Voor hen is er de duplotafel en de houten legpuzzels. Houdt kleine kinderen in de kinderwagen of buggy, tenzij er kinderoppas aanwezig is. Dit voor de veiligheid van het kind en onze spullen.
 • Het is niet toegestaan, eten en/of drinken mee in de winkel te nemen. Koffie etc. wordt alleen aan de grote tafel in de ontvangstruimte genuttigd.
 • Het is verplicht om de aan te kopen artikelen in een mandje of trolley te doen. Zijn de spullen te groot, dan vraag een van de vrijwilligers (herkenbaar aan het rode shirt/trui) of het artikel even achter geplaatst kan worden tot u af gaat rekenen.
 • Er mogen geen spullen uit de mandjes of winkel trolleys van andere klanten gehaald worden.
 • Het is niet toegestaan om nieuwe verpakkingen open te maken en te beschadigen. Wij kunnen het artikel dan niet meer als nieuw verkopen en daalt de waarde van het artikel.
 • Het is niet toegestaan om spullen die in onze winkel gekocht zijn op Internet of Rommelmarkten door te verkopen. Wanneer u dit toch doet en het wordt gesignaleerd, wordt u de toegang tot onze winkel ontzegd.
 • Wij geven geen korting! De prijzen zijn al laag genoeg. Vragen om korting vinden wij zelfs disrespectvol. Wij werken hard, met een team van 12 mensen, om alle spulletjes die binnenkomen, netjes in de winkel te zetten, hangen of leggen. Dit wordt allemaal vrijwillig gedaan. Het geld wat omgezet wordt is hard nodig om alle rekeningen te kunnen betalen. De stichting heeft een maandelijkse kostenpost van € 4.000,00. Er moeten dus heel wat spullen verkocht worden om die rekeningen te kunnen betalen.
 • Wanneer er een beperkt aantal artikelen van onze sponsor komen, dan vragen wij u vriendelijk hier rekening mee te houden. Bij sommige artikelen zult u dan ook en briefje vinden met daarop de tekst: Maximaal 1 of 2 artikelen per gezin. Het staat wel vrij om de volgende dag weer terug te komen, maar het is niet de bedoeling dat u andere bezoekende klanten overhaalt om voor u ook artikelen aan te kopen. Indien wij dit zien, zal toegang tot de winkel ontzegd worden. Het is belangrijk dat u leert delen met uw medemens.
 • De spullen worden netjes voor u ingepakt. Breekbare spullen worden apart in vloeipapier verpakt. Het is handig wanneer u van thuis een lege tas meeneemt om uw aangekochte spullen te vervoeren. Big shoppers zijn tegen een vergoeding van 50 eurocent bij de kassa te verkrijgen.

 

back to top

Wij maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren en de inhoud af te stemmen op uw interesses. Door op "Ik accepteer het" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Klik hier voor meer info.