Menu
Times Two

Times Two

Wij zijn, Junior, Nellerieke, Noortje en Thijs samen vormen wij Times Two. Wij zetten ons in voor de grote verschillen tussen arm en rijk in Nederland. We ervaren dat de grote verschillen tussen arm en rijk onder andere komen doordat sommige mensen veel dure merk kleding dragen en andere mensen dit niet kunnen betalen. Door middel van ons bedrijf kan iedereen een mooie trui van goede kwaliteit dragen.
Ons idee is om truien en polo’s te verkopen aan de mensen die geld kunnen missen. Zij betalen eigenlijk 2 truien of polo’s, om exact dezelfde trui of polo naar iemand te laten gaan die het niet kan betalen. Als je op een reguliere manier doneert zie je niks van je geld terug, maar op deze manier krijg je zelf ook iets. Ons goede doel is dus help ons helpen, Op deze manier kunnen arm en rijk in dezelfde kleding lopen, en creëer je gelijkheid. Voor de trui en polo zelf houden we het simpel als het gaat om kleuren, zo wil iedereen onze truien dragen.

Wij maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren en de inhoud af te stemmen op uw interesses. Door op "Ik accepteer het" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Klik hier voor meer info.