Menu
Historie

In 1996 ben ik bekeerd en tijdens een droom kreeg ik van God de opdracht de vele mensen in nood te gaan helpen.

Er volgden jaren van vertrouwen en geloof bouwen. Maar op een dag in 2006 kwam er een situatie in mijn omgeving waarbij een gezin in nood was. Naar aanleiding van deze situatie schreef ik een stukje in de lokale krant over stille armoede.

Ik deed een oproep om spullen te doneren voor dit gezin. De reacties waren overweldigend en veel mensen wilden spullen doneren. Het avontuur was begonnen. Van een partytent naast ons huis naar diverse kraakpanden in Breda.

Na drie jaar kregen we subsidie via FMO Breda. Eindelijke een eigen vaste locatie.

In 2011 werd de subsidie stopgezet wegens bezuinigingen en verhuisden we naar een kleinere locatie in Bavel. Vanaf dat moment moesten we onze klanten ook om een kleine bijdrage vragen voor de spullen. Vanwege de crisis kregen we steeds meer hulpvraag en dus ook meer omzet. Daardoor werd het mogelijk om weer te verhuizen naar een groter pand in Centrum Breda. Gieterijstraat 10. Een perfecte locatie en goed bereikbaar voor onze klanten. Hier zijn we sinds 2011 gevestigd.

Dus van 10 m2 naar 500 m2 in vijf jaar tijd.

Van 300 klanten in de eerste drie jaar naar nu reeds 4000 ingeschreven gezinnen.

De nood in Nederland is nog steeds groot.

Media

back to top

Wij maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren en de inhoud af te stemmen op uw interesses. Door op "Ik accepteer het" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Klik hier voor meer info.